365Voetbal wordt 365V

365V / Sportmedia

Er is veel veranderd het afgelopen jaar bij 365V. We hebben afscheid genomen van WebIDs, onze koers geherdefinieerd en besloten daarop ook nog eens onze naam te wijzigen.

Wat begon onder de hoede van WebIDs Online Marketing is uitgegroeid naar een zelfstandig opererend bedrijf. De combinatie van WebIDs als een ambachtelijk lokaal online marketing bedrijf en 365V als internationaal sportmediabedrijf werd een steeds moeilijkere combinatie om naast elkaar te laten bestaan. Daarop staat 365V nu volledig op eigen benen.

365Voetbal verandert in 365V

We houden van voetbal en we zitten er tot onze oren in, maar we zijn meer dan voetbal. We hebben onze eerste stappen gezet om naast voetbal ook andere sporten binnen ons netwerk te verwelkomen. Die V blijft uiteraard voor Voetbal staan, maar de komende tijd zullen we onze horizon verbreden en ons meer positioneren als een sportmedia-bedrijf.

En daar hoort natuurlijk een nieuwe huisstijl bij. Dankzij de jongens van Extrafazant hebben we een begin gemaakt aan onze huisstijl. Eind dit jaar zal ook de nieuwe website gelanceerd worden.

Blijf ons in ieder geval volgen: