365Voetbal wordt 365V

Er is veel veranderd het afgelopen jaar bij 365V. We hebben afscheid genomen van WebIDs, onze koers geherdefinieerd en besloten daarop ook nog eens onze naam te wijzigen.

Wat begon onder de hoede van WebIDs Online Marketing is uitgegroeid naar een zelfstandig opererend bedrijf. De combinatie van WebIDs als een ambachtelijk lokaal online marketing bedrijf en 365V als internationaal sportmediabedrijf werd een steeds moeilijkere combinatie om naast elkaar te laten bestaan. Daarop staat 365V nu volledig op eigen benen.

365Voetbal verandert in 365V

We houden van voetbal en we zitten er tot onze oren in, maar we zijn meer dan voetbal. We hebben onze eerste stappen gezet om naast voetbal ook andere sporten binnen ons netwerk te verwelkomen. Die V blijft uiteraard voor Voetbal staan, maar de komende tijd zullen we onze horizon verbreden en ons meer positioneren als een sportmedia-bedrijf.

En daar hoort natuurlijk een nieuwe huisstijl bij. Dankzij de jongens van Extrafazant hebben we een begin gemaakt aan onze huisstijl. Eind dit jaar zal ook de nieuwe website gelanceerd worden.

Blijf ons in ieder geval volgen:

365V: de partner op het gebied van online adverteren

Het netwerk van 365V breidt zich steeds verder uit. Onze eigen media hebben een maandelijks meer dan een miljoen uniek bereik, maar daarnaast hebben wij een samenwerking met meerdere enthousiaste sportsites: groot en klein. Ons contentnetwerk.

Voor marketeers is dit contentnetwerk, met stuk voor stuk kwaliteitsvolle websites, de manier om een interessante doelgroep te bereiken en tegelijkertijd je website beter te positioneren. Door ons uitgebreide netwerk aan diverse sites kunnen wij altijd een interessante site voorleggen om te adverteren.

Wij bieden de mogelijkheid om binnen ons contentnetwerk te adverteren door middel van advertorials, links en bannerposities.

Adverteerders staan met één mail in contact met tientallen potentiële sites om op te adverteren. Dit bespaart tijd en geld. Interesse? Neem contact op.

Geen EK voor Oranje, even slikken en weer doorgaan

Natuurlijk was de teleurstelling op de redactie van 365Voetbal afgelopen dinsdag groot. Ook al zat het er al even aan te komen, de uitschakeling van het Nederlands elftal was een klap in het gezicht. Geen EK 2016 voor Oranje betekent geen fantastische zomer voor onze website meemetoranje.nl.

Maar uiteraard gaan wij niet bij de pakken neerzitten. Het netwerk 365Voetbal bestaat uit meer dan alleen meemetoranje.nl en ook zonder de Oranjekoorts gaan wij komend jaar volop scoren met de andere websites in ons netwerk.

Met onze website voetbalblog.nl richten wij ons steeds meer op het Nederlandse (top)voetbal en Nederlandse toppers in het buitenland. Hiermee onderscheiden wij ons van anderen en leveren wij iedere dag het laatste nieuws over de Eredivisie en Nederlandse helden in de topcompetities.

Onze online voetbalglossy goalsandglamour.nl is inmiddels een bekend begrip en uniek in z’n soort. Binnenkort meer nieuws op het gebied van Goals and Glamour!

Blijf op de hoogte, volg 365Voetbal!

Voetbalblog.nl compleet vernieuwd!

Groot nieuws over onze pagina Voetbalblog.nl! De website is namelijk in een compleet nieuw jasje gestoken.

Vorig jaar werd 365Voetbal trotse eigenaar van Voetbalblog.nl. We wisten toen al dat de website wel een nieuw likje verf kon gebruiken: de website was langzaam, niet mobiel vriendelijk en de layout was ook niet helemaal meer up-to-date. Tijd voor een nieuwe layout dus!

We dachten na over een nieuwe layout waarbij we de gebruikservaring van de gebruiker weer voorop zouden zetten. In mei 2015 was het zover: we zijn van start gegaan met de bouw en in drie maanden tijd was daar een geheel vernieuwde website!

Vorige week zijn we dan ook live gegaan en we ontvingen direct veel positieve reacties. Met name de mobiele gebruikers kunnen op de nieuwe website hun hart ophalen. Er blijft natuurlijk ook plaats voor verbetering: we blijven de website de komende weken optimaliseren!

De oude website:

voetbalblog-oud

 

 

Succesvolle mei-maand voor 365Voetbal

365Voetbal sloot het einde van de Eredivisie knallend af. Nog nooit wist ons netwerk zoveel mensen te bereiken. Ruim 500.000 mensen bezochten goalsandglamour.nl, voetbalblog.nl of meemetoranje.nl.

Niet alleen nam het websitebezoek toe, maar ook ons sociale media netwerk nam een spurt. Met een totaal volgers aantal van bijna 400.000 man weet de voetballiefhebber ons te vinden. De Facebookpagina Nederlands elftal had zelfs in een maand zonder interlands meer dan 1 miljoen bereik!

Met twee wedstrijden van het Nederlands elftal wordt ook juni weer een mooie maand. Wij zijn gemotiveerd om keihard te blijven werken aan de compleetheid van ons netwerk. Ons doel is dan ook; wéér een maand met meer dan 1.000.000+ bezoekers, zoals ook tijdens het afgelopen WK.

 

365Voetbal breidt social media netwerk uit

Om nog meer voetbalfans te bereiken is 365Voetbal constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen van het social media netwerk.

De afgelopen maanden is er daarom vol ingezet op het medium Instagram. Voor de website www.voetbalblog.nl heeft onze stagiaire Ted het account voetbalblognl opgezet dat hij actief bijhoudt en waarvoor hij op zoek gaat naar nieuwe volgers. Met inmiddels al meer dan 1250 volgers en ruim 200 likes per post is Voetbalblog hard aan de weg aan het timmeren op het nieuwe sociale medium dat de laatste jaren enorm in opkomst is. Ook het account van meemetoranje_nl maakt een groei door en levert steeds meer likes op.

Op Facebook heeft 365Voetbal ondertussen ook niet stilgezeten. Nadat we eerder al Arjen Robben NL en Robin van Persie NL hadden om fans van deze spelers te bedienen, hebben we nu fanpagina’s van alle Oranjespelers gemaakt. De spelerpagina’s zijn te vinden onder hun naam, gevolgd door ‘NL’. Op deze manier kan iedereen het nieuws van zijn of haar favoriete Oranje-speler gemakkelijk en direct volgen. Bekijk al onze pagina’s hier.

Het bereik dat 365Voetbal met de Facebookpagina’s behaalt is alleen in maart al gegroeid van 180.397 tot 183.927 likes. Een groei van 3.530 likes. In april zet deze groei alleen maar door en gaan we langzaam maar zeker richting de 200.000 likes voor al onze pagina’s samen.

Met de ruim 150.000 Twittervolgers en het stijgende aantal volgers op Instagram bereiken wij dus honderdduizenden mensen via al onze sociale media.

Stage lopen bij WebIDs!

Stage lopen bij 365Voetbal? Dat kan! Sinds eind januari is WebIDs namelijk door ECABO erkend als leerbedrijf voor de opleiding marketing, communicatie en multimediadesign.

In februari ging onze eerste stagiair aan de slag. Ted volgt de opleiding marketing en communicatie aan het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch en vond bij WebIDs een gepaste stageplek. Een maand later verwelkomden wij onze tweede stagiair Prashant. Hij volgt de opleiding marketingmedewerker aan het ROC in Tilburg.

Beide stagiairs zitten bij de redactie van 365Voetbal helemaal op hun plek. Door onze gezamenlijke interesse voor alles wat met voetbal te maken heeft, passen beide heren perfect in het team. ‘WebIDs biedt de combinatie van een gezellig team, een leuke werksfeer en een professionele aanpak’, aldus Ted en Prashant. Zowel Ted als Prashant ondersteunen de redactie door middel van het bijhouden van de sociale media kanalen en met het schrijven van artikelen op de websites.

Beide stagiairs draaien mee in onze dagelijkse werkzaamheden en hebben daarom al veel geleerd op het gebied van internetmarketing. Daarnaast is er bij WebIDs ruimte om aan schoolopdrachten te werken. De huidige stagiairs voeren bijvoorbeeld een marktonderzoek voor een van onze websites uit. In overleg met zowel de school als de stagiair zorgt WebIDs voor een passende opdracht.

Wanneer de stagiairs het marktonderzoek hebben afgerond, zullen wij de resultaten bekijken. We pakken de aangereikte informatie op en gaan er direct mee aan de slag. De opdrachten van de stagiairs worden op die manier in de praktijk gebracht en de uren die zij in de opdracht steken worden dus beloond.

Wij zijn heel tevreden over onze stagiairs. Mede door hun ondersteuning blijft WebIDs groeien. Tegelijkertijd zorgen wij er voor dat zij veel leren op het gebied van internetmarketing.

Wil jij net als Ted en Prashant stage lopen bij WebIDs? Klik dan hier voor meer informatie!

Vanaf nu: Alle dagen voetbal

Vanaf vandaag is het alle dagen voetbal. Met de inlijving van voetbalblog.nl en de groei van onze kanalen op sociale media beseften wij dat ons netwerk toe was aan een overkoepelende naam en dat het werken vanuit de naam van webIDs niet direct voor iedereen duidelijkheid biedt. En daarom, vanaf vandaag, 1 december 2014, gaan alle voetbalkanalen van WebIDs samen onder één naam: 365Voetbal!

365Voetbal is:

Bereik een half miljoen voetbalfans met het netwerk van 365Voetbal. Start vandaag met adverteren.